Het creëren van mogelijkheden is veel effectiever

 dan het zoeken naar het juiste antwoord.

Bron: Omdenken


"Achter iedere sterke vrouw, staat ze zelf!"

Het is tijd om tevoorschijn te komen!


Loopbaanvragen

Misschien herken je dit. Je voelt en weet al een tijdje dat het werk dat je doet je niet brengt wat je wilt, of je moet door (gedwongen) ontslag, op zoek naar een andere baan. Je past niet in het team of er is geen ruimte voor ontwikkeling. Dit kan stress en onzekerheid opleveren, maar het is ook een kans om eens echt te gaan onderzoeken wat bij je past, wat je wilt en waarin en hoe je talenten en werkplezier voldoende ruimte krijgen.

 

levensvragen

Je geeft je leven geen voldoende en toch is de stap om daar verandering in te brengen soms niet eenvoudig, omdat er een paar beren op je weg staan. Misschien zit je in een relatie die niet meer is wat het was, weet je niet zo goed hoe je nee moet zeggen waardoor jij en je wensen onzichtbaar blijven en iedereen van alles van je verwacht. Of de balans van werk en privé is zoek, waardoor je het gevoel hebt dat je alleen maar achter de feiten aanloopt en de ontspanning ver te zoeken is. Je bent op, moe en een burn-out ligt op de loer. Het kan natuurlijk ook zijn dat je leuk werk hebt, een leuk leven maar je toch eens verder wil kijken dan dat wat er nu is.


Ga je mee op zoek naar jouw mogelijkheden?"Mijn vrijheid, is ook kiezen om bewust iets niet te doen!"

Ik heb de vrijheid genomen om mijn aanbod wat ik hier bied, te richten op alleen vrouwen die aan de slag willen met hun leef- en/of loopbaan geluk. Daarnaast sta ik uiteraard open voor externe opdrachten waarbij ik deze keus niet maak.

Waarom heb ik hier de keus gemaakt om alleen vrouwen te coachen? Vooral omdat ik denk dat daar nog een slag is te slaan en ervaring me heeft geleerd dat mijn aanbod beter past bij vrouwen. 

Ik zie ernaar uit om te ontdekken wie jij bent. Samen op zoek naar jouw antwoorden, passies, interesses, kwaliteiten, ervaringen en hoe en met wie je daar stappen in wilt zetten. Bij mij kan dit door één op één loopbaan- of leef coaching of door zelf (antwoorden te geven aan je verlangens, ambities, angsten, onzekerheden en doelen, tijdens één van de schrijfcursussen.  

Wil jij onderzoeken of ik degene ben die jou inzichten en uitzichten kan geven bij loopbaan- en/of levensvragen?                                    Dan maak ik graag kennis met je.


Coachtrajecten