Vertrouwen is geloven in wat je nu nog niet weet, ziet of durft...

Geinspireerd door Matroesjka's...!

 

Toen ik als eindopdracht in van mijn coachopleiding in 2010 mijn groei moest laten zien, moest ik gelijk aan deze Matroesjka's denken. Ze hebben altijd bij ons thuis gestaan en ze intrigeerden me. Eindeloos heb ik ze in en uit elkaar gehaald en gezet. Ermee gespeeld.

Er me nog niet van bewust hoeveel meer ze eigenlijk Vertegenwoordigden. Voor mij liet het mijn groei van kind tot volwassene en het systeem waar ik onderdeel van ben, zien.

Het kind in mij dat opkijkt tegen anderen of het juist het groot moeten voelen terwijl je nog klein bent. De verantwoordelijkheid en bescherming die je krijgt en/of geeft of mist. Onderdeel zijn en erbij horen of anders mogen zijn. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het gaf mij een tool om mijn groei als coach te laten zien en te gebruiken tijdens het coachen.

 


 

Boekje: schrijf je loopbaan.

 

Dit boekje dat geschreven is door Marianne Panneman, heeft bij mij de zaadjes geplant om het schrijven over je loopbaan in te gaan zetten tijdens het coachen. Het staat vol met oefeningen waar je mee aan de slag kunt.

 

Door eerst zelf de cursus en daarna de trainersopleiding te volgen, is mijn coach toolbox en mijn kijk op de kracht van schrijven weer verrijkt.

Dit boekje is een aanrader en te bestellen bij Marianne Panneman of Bol.com.


Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief en nieuwtjes over mijn aanbod.