"Hulp vragen betekent niet dat je opgeeft,

maar dat je het lef hebt om dat niet te doen!"


Wat mag je van mij als coach verwachten?

 

Jij en dat wat je nodig hebt staat centraal!

 

Lisa: "Monique straalt rust uit en ik voelde me gelijk op mijn gemak!"

Wat ik doe...

Ik ga vooral vragen stellen en luisteren, om samen met jou je antwoorden, wensen, onzekerheden, en bv je doelen te verkennen. Soms zal ik een spiegel voorhouden en vragen stellen die je uit balans brengen en uitdagen, maar altijd in verbondenheid en veiligheid.

Zonder oordeel, maar wel eerlijk en open. Samen op stap en ontdekken wie jij bent, wat jij zoekt, mist of nodig hebt en wie of wat je daarmee kunnen helpen. Met als doel, een route uitstippelen met nieuwe inzichten en uitzichten op en in je eigen leef- of werkplezier. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende methodieken en zie het coachen als een ontdekkingsreis met als doel, jouw werk- en/of levens geluk een positieve draai te geven. 

Wat ik belangrijk vind...

Hulp van een coach inroepen is best een stap. Dat doe je niet zomaar. Zeker als er gevoelige informatie wordt gedeeld, is het van belang dat je weet en voelt dat het veilig is. Uiteraard ook dat het je groei, antwoorden of inzichten oplevert. Open en eerlijk kunnen zijn aan beide zijden, is dan ook een voorwaarde.

 

Wat er nodig is, voordat we samen aan de slag gaan:

  • een klik is tussen ons

  • een hulpvraag is, die aansluit bij mijn expertise 

  • de ruimte is om hierover met elkaar in gesprek te gaan, als dit er niet zo is. 


"Alles dat werkelijk groots en inspirerend is,

is gecreëerd door een individu dat in vrijheid kon werken."


Coachtrajecten